Korucubaşına el bombalı saldırı düzenlendi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Konak Mahallesi Bozalan TOKİ Konutları önünde 06 BVJ 782 Plakalı Volkswagen Passat markalı aracının yanında telefonla konuşan Korucu başı Emin Negiz, aracına yöneldiği esnada el bombalı saldırıya uğradı.

ŞARAPNEL PARÇALARI VÜCUDUNA İSABET ETTİ

Çevrede bulunan vatandaşların da büyük bir korku yaşadığı olayda şarapnel parçalarının vücuduna isabet ettiği Negiz yaralandı. Çevredeki vatandaşların olayı bildirmesi ile birlikte olay yerine sağlık ekipleri ve zırhlı araçlarla çok sayıda polis sevk edildi.

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Ş"ırnak'ın Cizre ilçesinde park halindeki aracının önünde bekleyen korucu başımız Emin Negiz'e aracına bineceği sırada kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından el bombalı saldırı düzenlendi. Olayda vücuduna şarapnel parçaları isabet eden korucu başımız Emin Nergiz hafif şekilde yaralandı. Tedavisi hastanede devam eden korucu başımıza Allahtan acil şifalar diliyorum. Olayı gerçekleştiren hain ve alçakları lanetliyorum.

Korucu Başımız Emin Negiz, 22.11.2013 tarihinde PKK'lıların Konak Mahallesindeki evine yapmış oldukları el yapımı patlayıcı ve Molotof kokteyli saldırıdan kendisi ve Ailesi yara almadan kurtulmuştu.

Bitme aşamasına gelen ve can çekişen Terör örgütü PKK, hain ve kalleşçe yöntemlere başvurarak bizleri korkutma sindirme amacı gütmektedir. Bu hain ve kalleş saldırılar asla bizleri korkutmayacak, sindirmeyecek ve bu haklı mücadelemizden vazgeçirmeyecektir . Bu hain ve kalleş saldırılar PKK Terör örgütünün bitmesine , yok olmasına engel olamayacaktır. Bilinmelidir ki, biz güvenlik Korucuları dün olduğu gibi, bugünde, yarında devletimizin emrinde, milletimizden hizmetindeyiz. 7/24 esaslarına göre görevimizin başındayız."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN