Kurtalan'da ''bir öğünümüz Gazze'ye'' etkinliği gerçekleştirildi

Kurtalan Meslek Yüksekokulu bünyesinde Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve destek vermek amacıyla 'bir öğünümüz Gazze'ye' etkinliği gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Etkinlik kapsamında kermes ve zeytin ağacı dikim etkinliği yapıldı.

Etkinliğe Siirt Üniversitesi Rektörü Prof Dr.Nihat Şındak Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Prof. Dr. Tekin Şahin, Prof. Dr. Cahit Pesen, Siirt Üniversitesi Genel Sekreteri  Abdülkadir IŞIK, Kurtalan Kaymakamı  Samet Serin,  İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir, Karabağlar Belediye Başkanı Şemsettin Pektaş, Kurtalan Belediye Meclis Üyesi Hikmet Deryalar, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Karataş, İlçe Müftüsü  Abdullah Erdem, İlçe Jandarma Komutanı  Ali ince , Siirt Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli, Kurtalan sakinleri, öğrenciler, İHH Siirt ve Kurtalan temsilcileri katılım gösterdi. 

Davetlilerin Kermes alanını ziyareti ve destekleri ile başlayan etkinlik, Kurtalan Meslek Yüksekokulu Müdürü  Doç. Dr. Fatih Çığ’ın hoşgeldiniz konuşmaları ve Siirt Üniversitesi Rektörü Sayın Prof Dr. Nihat Şındak ‘ın etkinliğin açılış konuşmasını yapması ile başlamış oldu. 

Daha sonra Kurtalan Kaymakamı Samet Serin etkinliğin anlam ve önemini belirten konuşması ile etkinlik devam etti. 

Protokol üyelerinin Gazze'ye dikkat çekmek amacı ile Kurtalan Meslek Yüksekokulu bahçesine zeytin ağacı dikimi ile etkinlik sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN