Kurtalan Derbisinin Kazananı Kayabağlar Gençlikspor Oldu!

Kayabağlar Beldesi Gençlikspor, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Siirt'i temsil etmeye devam edecek. Siirt Amatör Lig takımı Kurtalanspor ile oynanan play-off maçında 2-1'lik galibiyet elde eden Kayabağlar Beldesi Gençlikspor, BAL ligindeki yerini korudu.

Kayabağlar Beldesi Gençlikspor, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Siirt’i temsil etmeye devam edecek. Siirt Amatör Lig takımı Kurtalanspor ile oynanan play-off maçında 2-1'lik galibiyet elde eden Kayabağlar Beldesi Gençlikspor, BAL ligindeki yerini korudu.

Maç, saat 15.00'te Kurtalan İlçe Stadı'nda oynandı ve oldukça çekişmeli geçti. İlk yarıda 1-0 öne geçen Kurtalanspor, bu üstünlüğü ikinci yarıda sürdüremedi. Kayabağlar Beldesi Gençlikspor, 1-1 eşitliği yakalayarak maçı uzatmalara taşıdı ve uzatmalarda attığı golle 2-1 kazanmayı başardı.

Kayabağlar Beldesi Gençlikspor Kulübü Başkanı Servet Tarduş, maçın ardından yaptığı açıklamada mutluluğunu dile getirdi. Tarduş, "Kayabağlar Beldesi Gençlik Spor Kulübü olarak son derece mutluyuz. Takımımız geçen sezon sağladığı BAL ligi başarısını bu sezonda sürdürmeye devam edecek ve Siirt’i gururla temsil edecektir. Kardeş takımla olan maçımızın galibi bütün Kurtalan ve Kayabağlar halkı olmuştur. Bu bağlamda sahada gösterdikleri üstün performanstan ötürü takım oyuncularımızı ve sezon boyunca takımlarını yalnız bırakmayarak her zaman desteklerini sunan Kayabağlar Beldesi Gençlik Spor taraftar grubuna canı gönülden teşekkür ediyor, takımımızın elde ettiği bu başarının bütün Siirt’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum," dedi.

Bakmadan Geçme