Kurtalan'da Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı'nın Açılışı Yapıldı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Açılışı Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, gerçekleştirdi.

Açılış sonrası sınıfı gezerek öğrenciler ile oyun oynayan Kaymakam /Başkan V. Aydın, açılan sınıfın bünyesinde öğrencilerin oynayabileceği oyunlar hakkında okul idaresinden ve görevli öğretmenlerden bilgi aldı.

Açılış programında; İlçe Jandarma Komutanı Sancar Aydın, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cafer Alibekiroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, Kurtalan Belediyesi Mali Hizmetler Müdür V. Hüseyin Lale ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Salim Mete hazır bulundu.

Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı’da bu tür oyunları oynayacak öğrencilerimizin hem eğlenmeleri sağlanmış olacak hem de zihinsel gelişimlerine ve analitik düşünmelerine katkıda bulunmuş olacaktır. Büyük bir emek ile oluşturulan bu güzel sınıfın okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış programının ardından sınıfları gezerek eğitim gören öğrencilerle sohbet ederek kendilerine işledikleri dersler ile ilgili sorular yönelten Kaymakam/Başkan V. Aydın, öğretmenlerden öğrencilerin durumları hakkında bilgi aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN