Kurtalanspor'dan zehir zemberek açıklama!

Bölgesel Amatör Lig takımı Kayabağlar Beldesi Gençlikspor ile Siirt Amatör Lig takımı Kurtalanspor arasında oynan play-off maçının galibi 2-1'lik üstünlükle Kayabağlar Belediye Gençlikspor oldu.

Bölgesel Amatör Lig takımı Kayabağlar Beldesi Gençlikspor ile Siirt Amatör Lig takımı Kurtalanspor arasında oynan play-off maçının galibi 2-1’lik üstünlükle Kayabağlar Belediye Gençlikspor oldu.

Kayabağlar Belediye Gençlikspor’un galibiyetinin ardındna, Kurtalanspor yönetiminden flaş iddialar içeren açıklama geldi.
Kurtalanspor’un sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı’yı çok sert iddialarla hedef aldı.

Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı’ya sert şekilde yüklenilen açıklamada, “Siirt futbolunun katili Kurtalan sporun düşmanı Ahmet muhtar devrede, devreye girdi.” denildi.

Kurtalanspor’dan yapılan açıklamanın devamında ise, “Oğlun galip geldi ne kadar prim açıkladın açıkla? Bir oğlunu hakem yapmak için bir diğer olduğunu da futbolcu yapmak için çok emek veriyorsun. 20 yıldır o koltuktasın Siirt futbolunu ne hale getirdin.. Kurtalan spor hakkını yanına bırakmayacak!!!” denildi.

 

Bakmadan Geçme