• Haberler
  • Genel
  • Malatya ve Adıyaman'da şiddetli deprem! Birçok yerde hissedildi, işte ilk veriler

Malatya ve Adıyaman'da şiddetli deprem! Birçok yerde hissedildi, işte ilk veriler

Gece yarısı yürekler ağza geldi, şiddetli depremler peş peşe yaşandı. Önce Malatya sonra Adıyaman sallandı. Birçok yerde hissedildi. AFAD ilk verileri paylaştı, işte son durum..

Yurdun dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Deprem bölgesinde gece yarısı peş peşe meydana gelen depremler vatandaşları sokağa döktü.

Önce Malatya sonra da Adıyaman sallandı. Şiddetli depremler çevre illerden de hissedildi. AFAD ilk verileri açıkladı.

MALATYA'DA 4,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya’nın Pütürge ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
Saat 01.38’de gerçekleşen depremin derinliği ise 9.58 kilometre olarak kaydedildi. Bölge halkı büyük panik yaşadı. Sokağa dökülen vatandaşlar dışarıda sabahladı. Herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadığı öğrenildi. 

ADIYAMAN 4 İLE SALLANDI

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman'da şiddetli deprem oldu. AFAD, saat 03.22’de gerçekleşen Çelikhan merkezli depremin büyüklüğünü 4 olarak duyurdu. Depremin derinliği ise 7 kilometre olarak ölçüldü. Büyük korku yaşayan vatandaşlar sokaklara döküldü. Şuan için herhangi bir olumsuz durum kaydedilmedi. 

Bakmadan Geçme