MasterChef Türkiye 6 Eylül 2021 Kaptanların düellosunu kim kazandı?

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Büyük heyecanla izlenen MasterChef Türkiye 2021'de bu akşam kaptanlık oyunu, takım kadroları, kaptanlar düellosu ekrana geldi. MasterChef 2021'in üçüncü haftasında kaptanlık oyunu sonrasında belli olan Mavi takım kaptanı ve Kırmızı takım kaptanı, düelloda karşı karşıya geldi. Kazanan kaptan, haftanın ilk takım oyununda takımına bir avantaj kazandırdı.

MASTERCHEF'TE KAPTANLAR DÜELLOSUNU KİM KAZANDI?

TV8'in büyük ilgi uyandıran yarışması MasterChef Türkiye'de 4. sezonda mücadele devam ediyor. Sevilen yarışmanın üçüncü haftasında mavi takım kaptanını belirlemek için yarışmacılar, kaptanlık oyununda karşı karşıya geldi. Şefler, kaptanlık oyununda yapılacak yemeğin soğuk baklava olduğunu açıkladı ve bir saat süre verdi.

MasterChef 2021'de yarışmacılar, ülkemizin çok sevilen tatlılarından biri olan soğuk baklavayı en iyi şekilde yapmak için yarıştı. Tüm yeteneklerini sergileyen yarışmacılar arasında altı kişi finale kaldı. Hasan, Azize, Dilara, Mert, Tahsin, Burcu arasından kazananı belirlemek için bir kez daha tadım yapıldı.

Kaptanlık oyununda son değerlendirme sonucunda Mavi takım kaptanı Hasan oldu. Hasan, kırmızı takım kaptanı olarak Safanur'u seçti. Sonrasında iki isim, bu haftanın takım kadrolarını oluşturmak için yarışmacı seçimine girdi. Takım kadroları da oluşturulduktan sonra kaptanlar düellosu vardı.

MasterChef'in 6 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelen 59. bölüm finalinde kaptanlar düellosu yapıldı. Şefler, kaptanlardan 40 dakika içinde ciğer sarması yapmalarını istedi. Verilen süre sonunda şefler, kaptanlar düellosunu kazanarak takımına avantaj sağlayan kaptanın Hasan olduğunu açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN