MHP Yalova İl Kongresinde Yeniden Siirtli Hemşerimiz Başkan Seçildi

MHP Yalova il başkanlığı kongresi yapıldı. Kongreye yoğun katılım gösteren Siirtliler kongreye damgalarını vururken, tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan hemşerimiz emekli öğretim üyesi Ahmet İhsan Güldoğan, yeniden başkan seçildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen 10. Olağan Genel Kurulu, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunun ardından Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin mesajının okunması ile başladı.

Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunup onaylanmasının ardından konuşmalara geçildi.

Divan Başkanı Adana Milletvekili Muharrem Varlı ile Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yaptıkları konuşmalarda günümüzün siyasi olaylarına ve önümüzdeki yerel seçimlere değinerek, Cumhur İttifakı adaylarının desteklenmesini istedi.

Başkan İhsan Güldoğan, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak MHP’yi güçlendireceklerini söyledi ve kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

Daha sonra gidilen seçimlerde 20 kişilik yönetim kurulunda hemşerilerimiz Yunus Kadir Mergen, Beşir Savuk Asil, Hüseyin Örkmez ve Yılmaz Honaz yedek listede yer aldı. 7 kişiden oluşan denetleme kurulunda hemşerimiz Adnan Sürme de  yer aldı.

Yalova Siirtliler Dernek Başkanı Vedat Babaoğlu, kongrede başkan Ahmet İhsan Güldoğan’a çiçek takdim ederek kutladı. Kongre salonunda Siirtliler büyük çoğunluğu oluşturarak dikkat çektiler.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • sami | 25 Eylül 2023 14:56

    güzel içerik

BUNLARA DA BAKIN