Milli Eğitim Müdürü Edip'ten LGS Türkiye 2'ncisi ve Siirt 1'incisi Karakaş'a Ödül

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, LGS Türkiye 2'ncisi ve Siirt 1'incisi Bahçeşehir Koleji öğrencisi Sadık Eren Karakaş'ı makamında ağırlayarak kendisini ödüllendirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Edip, Karakaş'ı başarısında dolayı tebrik ederek ona saat ve tablet hediye etti.

Törende, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abbas Balcı, Bahçeşehir Koleji Müdür yardımcıları Ferhat Demir ve Ömer Yaşar ve Karakaş'ın velisi hazır bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Edip, sınavda başarı sağlayan Karakaş ve okul yönetimine teşekkür etti.

Türkiye ikincisi ve Siirt birincisi Karakaş, Artı Siirt'e yaptığı özel açıklamada, başarısından dolayı mutluluğunu dile getirdi.
Karakaş, şöyle dedi:

"Sınava hazırlanma sürecinde ilk dönemde, okulda derslerimizi dinleyip daha sonrada evde de sorularımızı çözmekle geçiyordu. Tabi ki sosyal faaliyetlerimizi de yapıyorduk ama her zaman önceliğimiz dersti.
Pandemiden dolayı online dersler gördük. Aynı zamanda yapay zeka tabanlı metodbox sistemi ile konuları sağlam bir şekilde pekiştirdim. Bu sistemin bana katkısı çok oldu. Evde de sorularımızı çözmeye devam ettik bu süreçte. Bu pandemi sürecinin hem olumlu hem olumsuz yanları oldu. Olumlu yanı evde kalıp daha fazla soru çözme imkanı oluşturmasıydı. Olumsuz yanı ise sokağa çıkma yasağı olduğu için evde canımız sıkılıyordu sürekli evde oturmaktan.

İlerdeki hedefim iyi bir liseden sonra yurt dışında üniversite okumak ve iyi bir meslek sahibi olmak.

Arkadaşlarıma önerim özellikle derslerde öğretmenlerini çok iyi dinlemeleri ve okuldan sonra da evde bol bol soru çözmeleridir."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN