Montella'nın bir bildiği varmış! İşte Arda Güler'in yedek kalma sebebi

A Milli Takım'ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler'in Portekiz maçına neden yedek başladığını açıkladı. Arda'nın kasığından sakat olduğunu belirten Hakan, 'Bazen siz idmanda, takım içinde ne olduğunu bilmiyorsunuz. Arda'nın sakatlığını bilmiyorsunuz. Bu konuda hocayı korumalıyım. Arda kasığından sakatlık geçirdi. Yoksa oynayacaktı. Birlikte konuşarak bu kararı aldılar' ifadelerini kullandı. Ay-yıldızlılarda teknik direktör Vincenzo Montella, bu sebeple eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

A Milli Takım Kaptanı Hakan Çalhanoğlu, düzenlenen basın toplantısında Arda Güler'in yedek kalmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Arda'nın kasık sakatlığı olduğunu söyleyen Hakan,"Arda'nın sakatlığını bilmiyorsunuz. Bu konuda hocayı korumalıyım. Arda kasığından sakatlık geçirdi. Yoksa oynayacaktı" şeklinde konuştu.

"DAHA HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ"

3-0 kaybedilen Portekiz maçını değerlendiren Hakan, "Dünkü maçtan sonra her şey daha zor oluyor ama dünyanın sonu değil. İlk baştan beri gruptan çıkma hedefimiz vardı. Hala bu şansımız var. Dün istediğimiz sonucu alamadık ama hiçbir şey daha bitmedi. Bir maçımız daha var. Takımımız inanıyor. Maçta istemediğimiz şeyler oldu, şanssızlıklar oldu. Futbolda olan şeyler. Önemli olan bizim takımımızın hala inanması. Maçtan sonra konuştuk. Önümüze bakacağız, önümüze bakmak zorundayız. İnşallah bu gruptan çıkacağız" ifadelerini kullandı.

ARDA GÜLER NEDEN YEDEK KALDI?

Arda Güler'in yedek kalmasıyla ilgili de konuşan 30 yaşındaki orta saha, "Arda tezahüratlarını duyduk. Arda bizim için çok değerli, herkes değerli. Bazen siz idmanda, takım içinde ne olduğunu bilmiyorsunuz. Arda'nın sakatlığını bilmiyorsunuz. Bu konuda hocayı korumalıyım. Arda kasığından sakatlık geçirdi. Yoksa oynayacaktı. Birlikte konuşarak bu kararı aldılar. Bunu hoca daha iyi biliyor, dışarıya yansıtmadı. Bazı şeyleri dışarıya yansıtmak bize yakışmıyor. Arda'nın sonradan oyuna girme şekli oydu. Kasığında bir sorunu vardı. Koruma amaçlı dışarıda bıraktı en son maça hazır olsun diye" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN