• Haberler
  • Bölge
  • Narin Güran Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Gözaltılar ve İddialar!

Narin Güran Cinayetinde Yeni Gelişmeler: Gözaltılar ve İddialar!

Türkiye bir yandan 8 yaşındaki Narin Güran'a ağlarken bir yandan da katil ya da katillerin peşine düştü. Cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak oklar amcanın üzerinde yoğunlaşırken, anne ile amca için ortaya atılan 'yasak aşk' iddiası da gündem olmuştu.

Türkiye, 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle sarsılırken, soruşturma ilerledikçe yeni detaylar ortaya çıkıyor. Cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak amcanın adı öne çıkarken, anne ile amca arasında 'yasak aşk' iddiaları da gündemde. Öte yandan, cenazeye katılmasına izin verilmeyen annenin gözaltında olma nedeni ve jandarmanın bulduğu yeşil tülbent soruşturmanın seyrini değiştirdi.

25 Kişi Gözaltında, Amca Tutuklu

Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma kapsamında şu ana kadar aralarında anne, baba ve ağabeyin de bulunduğu toplam 25 kişi gözaltına alındı. Amca ise tutuklu olarak yargılanıyor. Cenazenin bulunmasının ardından yapılan itiraflar soruşturmayı derinleştirirken, gözler gözaltındaki aile üyelerine çevrildi.

Cenazeye Katılım Kısıtlaması

Küçük Narin’in cenazesi sırasında aile üyelerinin cenazeye katılmalarına izin verilmediği dikkat çekti. Bu durum, soruşturma sürecindeki hassasiyetin bir göstergesi olarak yorumlandı.

Anne ve Yeşil Tülbent: Jandarmanın Bulduğu Detay

Hürriyet'te yer alan habere göre; jandarma, Narin'e ait olduğunu düşündüğü yeşil bir tülbent bulurken, anne ise o tülbentin kızına ait olup olmadığını hatırlamadığını söyledi.

Bunun üzerine Narin'in gittiği Kuran kursu hocasına aynı tülbenti gösteren ekipler, hocanın "Kaybolduğu gün Narin kullanmıştı" yanıtı sonrası anneyi 'şüpheliler' listesinin başlarına dahil etti.

Yasak İlişki İddiası

Didem Arslan Yılmaz’ın canlı yayında ortaya attığı iddiaya göre, anne ile amca arasında yasak bir ilişki bulunduğu öne sürüldü. Yılmaz’a göre, çocuk bu ilişkiye tanık olmuş olabilir.

Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 kişinin gözaltı sürelerinin uzatıldığı bilgisi paylaşıldı. Soruşturma devam ederken, detayların netleşmesi bekleniyor.

Bakmadan Geçme