• Haberler
  • Bölge
  • Narin Güran Soruşturmasında Şok İddia: Gözaltındaki Zanlıdan İtiraf Geldi

Narin Güran Soruşturmasında Şok İddia: Gözaltındaki Zanlıdan İtiraf Geldi

Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşılmasının ardından soruşturmada önemli iddialar gündeme geldi. Gözaltına alınan bir zanlı, cesedi dereye taşıdığını itiraf ederken, otopsi raporunda dikkat çekici bulgulara ulaşıldı. Soruşturma derinleştiriliyor.

19 gün boyunca umutla beklenen Narin Güran’dan acı haberin gelmesinin ardından, soruşturma kapsamında yeni iddialar ortaya atıldı. Sabah’ın haberine göre, aralarında aile üyelerinin de bulunduğu 24 şüphelinin sorgusu sürerken, bazı ifadeler dikkat çekti.

Zanlıdan Şok İddia

İddiaya göre, gözaltına alınan bir zanlı, cesedi dereye taşıdığını itiraf etti. Zanlının sorgusunda, "Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" dediği öne sürüldü. Bu itiraf niteliğindeki beyanın ardından soruşturmanın daha da derinleştirildiği ifade edildi.

Otopsi Bulguları

Yine iddialara göre, otopsi sürecinde Narin Güran’ın bedeninden 91 numune alındı ve çuvalda sol bacağının diz kısmından kopuk olduğu tespit edildi. Kemik parçalarının ise İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi.

Soruşturma devam ederken, yetkililerden resmi bir açıklama bekleniyor.

Bakmadan Geçme