• Haberler
  • Siirt Haber
  • O ilde ekmeğe zam geldi! Peki Siirt'te ekmeğe zam gelecek mi? Siirt Fırıncılar Odası Başkanından önemli açıklama...

O ilde ekmeğe zam geldi! Peki Siirt'te ekmeğe zam gelecek mi? Siirt Fırıncılar Odası Başkanından önemli açıklama...

Nevşehir'de 200 gram ekmek fiyatına 21 Eylül tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira 50 kuruş zam yapıldı. Siirt Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi, Siirt'te ekmeğe zam gelip gelmeyeceğini açıkladı. İşte detaylar...

Nevşehir Fırıncılar ve Unlu Mamuller Odası'nın aldığı karar doğrultusunda 200 gramlık ekmeğin fiyatı 7 lira 50 kuruştan 9 liraya yükseldi. Birçok ilde ekmeğe zam açıklamaları yapılırken gözler Siirt Fırıncılar Odasına çevrildi. Siirt'te ekmeğe zam yapılacak mı? Artı Siirt Haber Ajansı'nın ulaştığı Siirt Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi'den önemli zam açıklaması.

Siirt’te ekmeğe zam gelecek mi? 

Birçok ilde ekmeğe zam gelmesinin ardından Siirt’te de ekmeğe zam gelecek mi sorularına Siirt Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Hayrettin Elçi, cevap verdi.

Siirtli vatandaşların merakla beklediği, 2024 yılı için ekmeğe yeni bir zam kararının alınıp alınmayacağı sorusuna Siirt Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Hayrettin Elçi, şu an için yeni bir zam kararlarının olmadığını açıkladı.

Ekmeğe zam taleplerinin şuan için gündemde olmadığını belirten Elçi, “Ekmeğe zam talebimiz, yok ama yarın en olacağı belli değil. Ürünlere zam gelmesi durumunda ister istemez ekmeğe de zam talebi gündeme gelebilir.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme