Parlamentenler Futbol Turnuvası'nda Siirt Eski Milletvekili Osman Ören'in Performansı Dikkat Çekti

7 ülkenin meclislerinin milletvekillerinin katıldığı Parlamenterler Futbol Turnuvası'nda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Futbol Takımı'nda Siirt eski Milletvekili Osman Ören'in performansı dikkat çekti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Milletvekillerinin katıldığı Parlamenterler Futbol Turnuvası'nda Osman Ören'in hazırladığı atak beğeni topladı. Siirt eski Milletvekili Osman Ören'in başlattığı organize atakta Taylan Öztaylan ile Macaristan karşısında 5. golümüzü attı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

 

Macaristan, Bulgaristan, Romanya, Azerbaycan, Gürcistan ve Bosna Hersek meclislerinin milletvekillerinden oluşan futbol takımlarının katılacağı Parlamenterler Futbol Turnuvası yarın Antalya'da start alacak. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak maçlar TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

TÜRKİYE'NİN BAŞINDA SAFFET SANCAKLI VAR

Antalya'da gerçekleşecek Parlamenterler Futbol Turnuvası'nda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Futbol Takımı'nın teknik direktörü MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı olacak. Bir zamanlar Kocaelispor'da attığı gollerle tarihe geçen Saffet Sancaklı bu sefer Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Futbol Takımı'nın hem kaptanı olacak hem de kenardan takımı yönetecek. Türkiye'nin maçı yarın 15.30'da TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Bir sonraki maç Cumartesi günü 11.45'te yayınlandı ve final maçı Pazar günü saat 11.00'de TRT Spor'dan yayınlanacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN