• Haberler
  • Bölge
  • Şanlıurfa'da korkunç kaza! 5 çocuk öldü 3 kişi ağır yaralandı

Şanlıurfa'da korkunç kaza! 5 çocuk öldü 3 kişi ağır yaralandı

Şanlıurfa'da kontrolden çıkan otomobilin parka giden kalabalığın arasına dalması sonucu 5 çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralandı.

Şanlıurfa Akçakale kara yolundaki Eyyübiye Millet Bahçesi yakınlarında kontrolden çıkan bir otomobil, kaldırımdaki yayalara çarptı.

Kaza sırasında kaldırımdaki 2 çocuk olay yerinde hayatını kaybederken yaralanan 6 kişi ise ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ancak tedavi altına alınan çocuklardan 3'ü daha yaşamını yitirdi.

Tedavileri süren 3 yaralıdan birinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

YARALILARDAN 2'Sİ DE ÇOCUK

Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Kasim Gulpinar ile olay yerinde incelemelerde bulunan Vali Hasan Şıldak şöyle konuştu:

“Kaza, seyir halindeki bir aracın, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp yolun kenarındaki yaya vatandaşlarımıza ve park halindeki 2 araca çarpması suretiyle meydana geldi.

Maalesef 5 vatandaşımızı kazada kaybetmiş bulunuyoruz ve ne yazık ki bunlar çocuk yaştaki vatandaşlarımız. Yaş tespitleri yapılacak. 2 çocuğumuz olay yerinde, 3 çocuğumuzu da hastanede tedavi esnasında kaybettik.

2'si çocuk 3 vatandaşımız da yaralı. Bu yaralılardan birinin daha durumu ağır. Tedavileri sürüyor. Yol ise trafiğe kapalı. Ekiplerimiz olayın oluş sebebini ve sorumluları belirleyecek.”

Bakmadan Geçme