Seçim Sürecinde Sözü Verilen Köy Yollarında Çalışma Durduruldu!

Kurtalan'a bağlı Evciler Köyünde yaşayan vatandaşlar köy yollarının yol yapım çalışması kapsamına alınmış olmasına rağmen yapılan çalışmaların uzun bir süredir durduğunu söylediler.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kurtalan'a 28 kilometre uzaklıkta bulunan Evciler Köyü sakinleri köylerine ulaşım sağlayan yolun yapım çalışması kapsamına alınmış olmasına rağmen başlatılan çalışmaların durduğunu iddia ederek "Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi öncesi köy yolumuz, yol yapım çalışması kapsamına alındı. Bizde yeni bir yolla kavuşacağız sevinciyle çalışmaları hem destekledik hem de dört gözle tamamlanmasını bekledik.

Yollun yapılması için kamyonlarla mucur taşındı, tesviye amacıyla greyderle yol tıraşlandı. Çalışmalar bir süre böyle devam etti, fakat seçimden sonra sebebini bilmediğimiz bir nedenden dolayı yol yapım çalışmaları durdu!" açıklamasında bulundular.

Köylüler çalışmanın uzun bir süredir durduğu için yolda aşırı toz oluştuğunu ve stabilize yolda çukurların meydana gelmesinden dolayı araçla geçmenin pekte mümkün olmadığını kaydettiler.

Evciler Köyü sakinlerinden olan Mehmet Taş; "Köy yolumuz için başlatılan çalışmanın tamamlanmasını istiyoruz. Tamamlanmazsa yağışlı günlerde buradan geçmek mümkün olmayacak yetkililer sesimizi duysun bize yardımcı olsun!" sözleriyle yetkilerin yolu tamamlamasını istedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Zerin | 05 Ağustos 2023 07:52

    Köyü yolu çok çok kötü durumda. Devletimizim liyatlı insanları mutlaka vardır. Devletimizi seven, milletimizi seven devlet yetkililerin bu duruma sessiz kalmayacaktır.O köy yolu lütfen yapılsın orada yaşayanlara yazık.

BUNLARA DA BAKIN