Siirt AFAD'ta Müdür Bilinmezliği Sona Erdi! 5. Ahmet'in Yeni Yeri Belli Oldu

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt’te AFAD İl Müdürü olarak görev yapan Cahit Akkoyun’un yerine, dördüncü kez mahkeme kararıyla getirilen eski müdür Ahmet Yıldız, bu kez Bartın İl Müdürlüğüne atandı.

 5. kez Siirt AFAD İl Müdürü olarak yeniden göreve başlayan Yıldız, 2 gün görevde kalmasının ardından Bartın AFAD İl Müdürlüğüne atandı.

Yıldız, yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

"Bugün itibariyle, Siirt Afet ve Acil Durum İl Müdürü görevinden, Bartın Afet ve Acil Durum İl Müdürü olarak atandım. Devlet büyüklerimin takdiri ve tensipleri ile bundan böyle, Rıza-i Bari ile birlikte devletimize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğim. Bu anlamda, devlet büyüklerime şükranlarımı arz ediyorum. Güzel Ülkemin her yerinde ayırt etmeksizin görev yapmak ve hizmet etmek bizler için şereftir. Bu minvalde, başta Siirtli ve Batmanlı hemşehrilerimizin, göstermiş oldukları ilgi, alaka, duyarlılık, güzel düşünceleri ve teveccühleri için her birine ayrı, ayrı minnet ve şükranlarımı arz ediyorum. Varise, bir hakkım helal ediyorum. Sizlerde hakkınızı helal edin. Her birinizi en güzeline Rabbi Rahman'a emanet ediyorum. Kalın sağlıcakla."

Siirt AFAD Müdürlüğüne de yeniden Akkoyun getirildi.

Ne Olmuştu?

İçişleri Bakanlığınca 4 kez görevden alınan Ahmet Yıldız’ın yerine Cahit Akkoyun atanmış, mahkeme kararıyla da Akkoyun’un yerine 5. kez Yıldız atanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN