Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Eruh'ta Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Hikmet Harman, Eruh'un Çizmeli köyünde şehit ailelerini ziyaret etti. Şehitler Abdurrahman Dündar, Mehmet Sıddık Keskin ve Mahmut Keskin'in ailelerinin talepleri dinlendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, şehit ailelerine yönelik ziyaretlerine devam ediyor. İl Müdür Yardımcısı Hikmet Harman ve Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi, Eruh ilçesi Çizmeli köyünde aziz şehitlerimiz Abdurrahman Dündar, Mehmet Sıddık Keskin ve Mahmut Keskin’in kıymetli ailelerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında ailelerin talep ve beklentileri dinlenerek gerekli notlar alındı. Bu tür ziyaretlerin, şehit aileleriyle olan bağları güçlendirmek ve onların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek adına önemli olduğu vurgulandı.

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Eruh'ta Şehit Ailelerini Ziyaret EttiSiirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Eruh'ta Şehit Ailelerini Ziyaret EttiSiirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Eruh'ta Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN