• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde Hizmet Kalitesi Artırılıyor

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde Hizmet Kalitesi Artırılıyor

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, hizmet kalitesini artırmaya yönelik stratejiler belirlendi. İş ve işlemlerle ilgili kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar'ın başkanlığında, İl Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürü ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Siirt'te sunulan hizmetlerin kalitesini yükseltmek amacıyla çeşitli değerlendirmeler ve planlamalar yapıldı.

Toplantının ana gündem maddesi, mevcut iş ve işlemlerin niteliği ve niceliği üzerinde durarak, bu alanlarda nasıl bir iyileştirme sağlanabileceği üzerineydi. Katılımcılar, hizmet kalitesini artıracak adımların atılması gerektiğini vurgulayarak, bu hedef doğrultusunda atılacak adımları belirledi.

Toplantı sonrasında, belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmaların hızla başlatılacağı ve hizmetlerin daha etkin bir şekilde sunulması için gerekli adımların atılacağı ifade edildi. İl Müdürlüğü, Siirt halkına daha iyi hizmet sunabilmek için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğini belirtti.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme