Siirt AK Parti Teşkilatı, Tarım Bakanına Şehrin Eksikliklerini Aktardı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, AK Parti İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli başkanlığında gerçekleşen telekonferans toplantısına katıldı.

Milletvekili Ören, AK Parti İl Başkanı Olğaç, ilçe ve belde belediye başkanları toplantıda söz alarak, kentteki tarımsal faaliyetteki eksikliklikleri Bakan Pakdemirli ve bakanlık yetkililerine iletti.

AK Parti Siirt İl Başkanı Olğaç, yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

"Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli Bey'in Başkanlığında, Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Hadi Tunç Bey, Siirt Milletvekilimiz Sn Osman Ören, AK Parti İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız, DSİ İşleri Genel Müdür Yardımcısı Sn Kaya Yıldız, DSİ 23. Bölge Müdür Yardımcısı Sn Ali Naci Kösali, Tarım İl Müdürümüzün Katılımları İle, İl Başkanlık binasında, video Telekonfrans sistemi ile, toplantı icra edildi.Bu toplantıda İlimizin tarım ve hayvancılık ile ilgili sorunları bu sorunların çözümü ve ilimizin acil ihtiyaçları, il başkanımız tarafından Sn. Bakanımıza iletildi. Toplantının Ülkemiz ve İlimiz adına, hayırlara vesile olması dileğiyle."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN