• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt Baro Başkanı Av. Muhammed Alptekin Yeniden Adaylığını Açıkladı

Siirt Baro Başkanı Av. Muhammed Alptekin Yeniden Adaylığını Açıkladı

Siirt Baro Başkanı Av. Muhammed Alptekin, 6 Ekim 2024'te yapılacak 13. Olağan Genel Kurul'da yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Alptekin, mesleğin onurunu korumak ve Baro'yu daha da ileriye taşımak amacıyla yeni projelerle çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Siirt Baro Başkanı Av. Muhammed Alptekin, 6 Ekim 2024 tarihinde yapılacak olan 13. Olağan Genel Kurul'da yeniden başkanlığa aday olduğunu duyurdu. 12 Ekim 2022'de gerçekleştirilen 12. Genel Kurul'da meslektaşlarının güvenini kazanarak Siirt Baro Başkanlığı görevine seçilen Alptekin, görev süresi boyunca avukat haklarını savunmak ve adaletin tesisi için önemli çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Alptekin, açıklamasında başkanlık dönemindeki tecrübelerini vurgulayarak, "İlk günkü heyecan ve kararlılıkla, mesleğimizin onurunu korumak ve Siirt Barosu'nu daha ileri taşımak için yeniden adayım" dedi. Yönetim kurulu, merkezler ve komisyonlarla uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Alptekin, yeni projelerle Baro'nun kurumsal yapısını güçlendirmeyi hedeflediğini belirtti.

Seçimlerin adil ve demokratik bir ortamda geçmesi dilekleriyle, meslektaşlarından destek isteyen Av. Alptekin, mesleki dayanışmayı sürdürmeye ve avukat haklarını korumaya yönelik çalışmalarını daha da ileri taşımayı amaçladığını sözlerine ekledi.

 

Siirt Baro Başkanı Av. Muhammed Alptekin Yeniden Adaylığını Açıkladı

Bakmadan Geçme