Siirt Belediyesi Halk Otobüsleri Siirt Spor Renkleriyle Giydirildi

Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne ait olan şehir içi otobüsleri, Siirt İl Özel İdare Spor 'un renkleri olan sarı-maviye boyandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Siirt Belediyesi olarak, birlik ve dayanışma ruhuyla şehrimize değer katmaya devam ediyoruz.

Halkımızın ve spor camiamızın talepleri doğrultusunda, belediyemiz halk otobüslerini şehrimizin sevdası Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü’nün renklerine büründü.

Siirt Belediyesi Otobüs durağında düzenlenen etkinlikte konuşan Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, “Farklı renklerde ve farklı zaman dilimlerinde alınan otobüslerde bütünlük ve ahenk sağlamak amacıyla bu şehrin sevdası olan Siirt Sporu simgeleyen mavi ve sarı renklere boyandığını belirtti.

Siirt Belediyesi Halk Otobüsleri Siirt Spor Renkleriyle Giydirildi

Vali Kızılkaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Farklı renklerdeki farklı zaman dilimlerinde alınan otobüsler kimisi beyaz, kimisi mavi, kimisi yeşil, sarı renkleri taşıyordu. Biz dedik ki şehirde bir bütünlük olsun. Belediyemize ait tüm otobüsleri hepimizin sevdası olan Siirt Sporumuzun renklerine boyansın. Ayrıca Siirt spor taraftarlarımıza daha önceden verilmiş bir sözümüz vardı. Bugün bu anlamlı günde Siirt Sporumuzun cefakâr taraftarlarına formalarını ve polarlarını hediye ettik. Siirt Sporun daha üst liglerde başarılara imza atacağına olan inancımla hayırlı uğurlu olsun.”

Etkinlik, mavi ve sarıya boyanan belediye halk otobüslerinin şehir içi kısa bir turu atması ile sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN