• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Ailelere Günlük Sıcak Yemek Desteğini Sürdürüyor

Siirt Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Ailelere Günlük Sıcak Yemek Desteğini Sürdürüyor

Siirt Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sıcak yemek desteğini sürdürüyor.

Siirt Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sıcak yemek desteğini sürdürüyor. Her gün Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından özenle hazırlanan sıcak yemekler, bakıma muhtaç, hasta ve yemek yapacak fiziksel imkânı olmayan yaşlılar ile özel gereksinimli ailelere ulaştırılıyor.

Kızlar Tepesi Sosyal Tesislerinde hazırlanan bu yemekler, Siirt Belediyesi tarafından günlük olarak 43 aileye evlerinde teslim ediliyor. Vatandaşlar, bu uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletiyorlar.

Siirt Belediyesi, sosyal yardımların süreceğini vurgulayarak ihtiyaç sahibi vatandaşların 0 535 016 05 44 numaralı WhatsApp hattı üzerinden kendilerine ulaşabileceklerini duyurdu. Çevresindeki hasta, yaşlı veya yalnız yaşayan ve yemek yapamayacak durumda olan komşuları olan vatandaşlar, bu hattı kullanarak belediyeye bilgi verebilirler.

Siirt Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Ailelere Günlük Sıcak Yemek Desteğini Sürdürüyor

Bakmadan Geçme