• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt, Beyazay Derneği'nin 81 İl Kurullar Toplantısına Ev Sahipliği Yapacak

Siirt, Beyazay Derneği'nin 81 İl Kurullar Toplantısına Ev Sahipliği Yapacak

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ve Bölge Başkanı İsmail Dülek Doğu Anadolu Çıkartması Yaptı

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı ve 22. ile 23. Dönem İstanbul Milletvekili Lokman Ayva ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsmail Dülek, Doğu Anadolu Bölgesi'nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Hakkari, Van, Bitlis ve Diyarbakır illerinde bulunan Beyazay şubeleri ve yönetimlerini ziyaret eden Ayva ve Dülek, il yöneticileriyle de bir araya geldi.

Siirt’in Tanıtılması İçin Önemli Karar

Ziyaretler kapsamında, illerin valileri, emniyet müdürleri, üniversite rektörleri, kamu kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşmeler yapıldı. Bilge Başkanı İsmail Dülek, ziyaret edilen şubelerle Siirt şubesi adına iş birliği protokolü imzaladı.

Ayrıca, Siirt'in tanıtılması amacıyla Beyazay Derneği'nin 81 il kurullar toplantısının Siirt'te yapılmasına karar verildi.

Siirt, Beyazay Derneği'nin 81 İl Kurullar Toplantısına Ev Sahipliği YapacakSiirt, Beyazay Derneği'nin 81 İl Kurullar Toplantısına Ev Sahipliği YapacakSiirt, Beyazay Derneği'nin 81 İl Kurullar Toplantısına Ev Sahipliği YapacakSiirt, Beyazay Derneği'nin 81 İl Kurullar Toplantısına Ev Sahipliği Yapacak

Bakmadan Geçme