Siirt Boks Camiasında Büyük Sevinç!

Milli Takım Kampına Siirtli Antrenör Davet Edildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Belediyesi Spor Kulübü Boks Antrenörü Vedat Kayıkçı, yıldız erkekler milli takım kampına davet edildi. Belediye Spor Kulübü bünyesinde boks sporuna yönelik eğitimler veren Antrenör Vedat Kayıkçı, Çanakkale'de yapılacak olan yıldız erkekler milli takım hazırlık kampına davet aldı. Bu kamp, 29-30 Haziran tarihleri arasında Bosna Hersek'te düzenlenecek olan Yıldız Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası'na hazırlık amacı taşımaktadır.

Milli takım kamp kadrosuna alınan Vedat Kayıkçı, mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi:

"Milli takım kampına davet edilmek büyük bir gurur. Belediye Spor Kulübü bünyesinde sürdürdüğümüz ve bir süre sonra meyvelerini alacağımız çalışmalarımız tüm hızıyla ve zorlu şartlarda devam ediyor. Ortaya koyduğumuz gayretli çalışmalar, Boks Federasyonumuzun dikkatini çekmiş olacak ki milli takım kampından davet aldık ve çok mutlu olduk. Federasyon başkanımıza ve ilgili yetkililere teşekkür ederim."dedi.

Vedat Kayıkçı'nın bu başarıları, Siirt Belediye Spor Kulübü ve Siirt boks camiası için büyük bir sevinç kaynağı olurken, antrenörümüzün milli takım kampında da aynı başarıyı göstermesi en büyük temennimizdir.

Siirt Boks Camiasında Büyük Sevinç!

 

Siirt Boks Camiasında Büyük Sevinç!

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN