Siirt Ceza İnfaz Kurumunun İhalesi Yapıldı! İhaleyi Kazanan Firma Belli Oldu

Siirt'te yüzlerce ailenin merakla sonucunu takip ettikleri Açık ve kapalı bölümler ve lojmanlardan oluşan Siirt Ceza İnfaz Kurumu bina ihalesi bugün Ankara'da yapıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'te binlerce ailenin merakla beklediği açık ve kapalı bölümler ile lojmanlardan oluşan ceza infaz kurumu ihalesi, bugün Ankara’da yapıldı. 24 ve 27. Dönem AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’in yoğun çabaları sonucunda gerçekleştirilen ihale, Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlendi.

İhaleye katılan iki firmadan biri olan MABA GRUP İNŞAAT MAK. ELEK. ELEKTRONİK METAL TUR. EN. SAN. VE TİC. A.Ş. + AYA PROJE İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş., en düşük teklifi vererek ihaleyi kazandı. Bu firma, daha önce ceza infaz kurumunun kaba inşaatının önemli bir bölümünü tamamlamış ancak çalışmaları durdurmuştu.

Bugün yapılan ihalenin sonucunda, ceza ve infaz kurumunun tamamlanması bekleniyor. Bu süreç, bini aşkın tutuklu ve hükümlü ile ailelerini, avukatlarını ve Siirt esnafını doğrudan ilgilendiriyor. İhale sonucunda kazanan firmanın, 10 günlük itiraz süreci ve gerekli bilgi-belge taleplerinin ardından işe başlayacağı öğrenildi.

Siirt Ceza İnfaz Kurumunun İhalesi Yapıldı! İhaleyi Kazanan Firma Belli Oldu

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN