Siirt Eğlence Köyünde Çıkan Yangın 2 Günde Kontrol Altına Alındı

Siirt'in Eğlence Köyü'nde çıkan yangın, Gökçebağ belediye itfaiye ekipleri, orman işletme ekipleri ve köy halkının müdahalesiyle 2 günde kontrol altına alınabildi. Siirt Belediyesi'nin yangına müdahale etmediği iddiası köy halkının tepkisine yol açtı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'in Eğlence Köyü'nde çıkan yangın, iki günlük yoğun çabalar sonucunda kontrol altına alınabildi. Yangına, Gökçebağ belediye itfaiye ekipleri, orman işletme ekipleri ve köy halkı birlikte müdahale etti. Ancak Siirt Belediyesi'nin yangına müdahale etmediği iddiası köy halkı arasında tepkiye neden oldu.

Siirt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, yangının kontrolünü 112 Çağrı merkezinin sağladığı ifade edildi. Yangının çıktığı alanın dağlık bir bölge olduğu ve itfaiye araçlarının bu bölgeye ulaşmasının mümkün olmadığı ifade edildi. Bu sebeple itfaiye araçlarının bölgeye sevk edilmediği belirtildi.

Yangının neden olduğu zararın tespit edilmesi için çalışmalar sürerken, köy halkı yangına müdahale eden ekiplerin çabalarından memnun olduklarını, ancak Siirt Belediyesi'nden de destek beklediklerini dile getirdi.

 

Siirt Eğlence Köyünde Çıkan Yangın 2 Günde Kontrol Altına Alındı

Siirt Eğlence Köyünde Çıkan Yangın 2 Günde Kontrol Altına Alındı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN