Siirt Eruh TOKİ Sakinleri, Yaşadıkları Mağduriyeti Duyurmak İstiyor!

Siirt'in Eruh İlçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yaptırılan, binalarda bulunan bazı vatandaşlar, sitede sorunların bitmediğini belirtti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Eruh, Dih Mahallesinde yapılan ve hak sahiplerine teslimatları gerçekleştirilen bazı binaların, su kaçırdığı ve çevre düzenlemesinin yapılmadığı belirtildi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

Artı Siirt Haber Ajansına Ulaşan Site sakinler, yaşanan sorunlar karşısında herhangi bir muhattap bulamadıklarını söyledi.

Site sakinlerinden Şükrü Esmeray, sitede çevre düzenlemesinden ve yapılan inşaat işçiliğine kadar birçok sorunun gün yüzüne çıktığını belirterek, “ binalarımızın bazıları su kaçırıyor. Oturulacak gibi değil, Bizler muhattap arıyoruz ama ne yazık ki bizi muhattap alan kimse yok. Bizler burada devlet büyüklerimize sesleniyoruz. Bunca zamandır beklediğimiz dairelerimizin hali içler acısı durumda. Yetkili bir kurumdan acil destek bekliyoruz. Bu şekilde giderse bu site kullanılamaz hale gelecek. Bu denetim mekanizması içinde yapılan inşaat ne yazık ki yeteri kadar denetlenmemiş ve şuan bina sakinleri olacak çok mağduruz. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN