Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla

Bir dönem Siirt Belediye Eşbaşkanlığı görevini yürüten ve yerine kayyum atanan Belkıza Beştaş Epözdemir'in, Eşbaşkanlık yaptığı Tatvan Belediyesinin borç miktarı da açıklandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Tatvan Belediyesi’nin güncel borç listesi, çarşı merkezindeki Yaşam Alışveriş Merkezi binasına ve ilçe genelindeki billboardlara asıldı.

Belediyenin 28 Mart 2024 tarihi itibarıyla 1.211.488.887,35 lira borcu olduğunu belirten Tatvan Belediye Eşbaşkanları Belkıza Beştaş epözdemir ve Av. Mümin Erol, yaptıkları basın açıklamasında, “Yerel seçim sonrası 15 Nisan’da mazbata aldıktan sonra belediyede yapmış olduğumuz on günlük incelemede 1 milyar 211 milyon lira gibi bir borçla karşılaştık ve bugün bunu halkımızla paylaşıyoruz” dedi.

Açıklamada konuşan Eşbaşkan Erol, “Bundan sonraki süreçte hem geçmişi sorgulamaya ve incelemeye devam edeceğiz, hem de hizmetimizi aksatmadan sürdürmeye devam edeceğiz. Her kesime dönük bir çağrımız var. Belediyemizin kaynakları yok edilmiş bir durumdadır. Çok ciddi anlamda belediyemiz zor durumdadır. Herkesimin belediyemiz ile dayanışma içerisinde olmalarını istiyoruz. Temizlik işlerinde gerekli olan iş makinelerimiz bile sağlıklı durumda değil ve yetersiz kalıyor. Bu konuyla ilgili herkesin duyarlı olmasını ve belediyemizle dayanışmasını talep ediyoruz. Belediyemize katkı sunacak herkese şimdiden teşekkürler” diye konuştu.

İlçe merkezindeki belirli yerlere asılan belediye borç listesinde faiz tutarlarının henüz hesaplanmadığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN