Siirt Fenerbahçeliler Taraftarlar Grubundan Yardım Eli

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Anadolu Genç Fenerbahçeliler Taraftarlar Grubu, kentte bulunan ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayı öncesi gıda kolisi yardımında bulundu.

Özellikle Covid-19 illetiyle mücadele edildiği bu günlerde ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek istedikleri belirten Siirt Anadolu Genç Fenerbahçeliler Taraftarlar Grubu, Ramazan ayı önce öncesi kendi imkânları ile hazırladıkları kolileri kentteki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Fenerbahçe Spor kulübünün ülke içinde Spor kulübünden daha fazlası olduğunu belirten Siirt Anadolu Genç Fenerbahçeliler Taraftarlar Grubu Siirt Temsilcisi Fırat Çelik, ” Ülkemizin Covid-19 gibi bir illetle mücadele ettiği bu günlerde ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa yardımımız dokundu ise ne mutlu bizlere. Bizler her zaman Genç Fenerbahçeliler ailesi olarak pusulamızı vicdan olarak belirledik ve yardıma muhtaç ailelerimizin yüzünü her daim güldüreceğimize ant içtik. Bu yolumuzu devam ettireceğimizi belirtir bizlere maddi ve manevi desteklerini sunan Siirt halkına ve Anadolu GFB ailesine teşekkürlerimizi gönderiyor, hayırlı ramazanlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN