Siirt Fıstık İşleme Tesisinde Hırsızlık: 1 Gözaltı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Fıstık İşleme Tesisinden 308 kilogram fıstık çaldığı tespit edilen şahıs yakalandı.  

Siirt İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Doluharman Organize Sanayi Bölgesindeki Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bünyesinde faaliyet gösteren fıstık fabrikasında yapılan sayım sonrası depolarındaki stoklarda fıstık açığı olduğunu ekiplere ihbar edilmesi üzerine olayın aydınlatılması ve faillerinin yakalanarak adalete teslim edilmesi maksadıyla olay yerine Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri görevlendirildi.

Fabrika ve etrafında gerekli emniyet tedbirleri alınarak yürütülen planlı ve titiz çalışmalar neticesinde icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında henüz plakası açıklanmayan araç durdurulmuş ve L.T. isimli şahsın kullanmış olduğu araç içerisinde yapılan kontrollerde toplam 8 çuval (308.60 KG) çalınan fıstıklar ile suçüstü yakalandı.

İşyerinden Hırsızlık olayının failli olduğu tespit edilen L.T isimli şahıs Siirt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alınarak yasal işlemleri tamamlanmak üzere adli makamlara teslim edilmiş ayrıca 2918 Sayılı Trafik Kanuna Muhalefet suçundan (2.111) TL idari para cezası uygulandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN