Siirt Gençlik ve Spor Yamaç Paraşütü Ekibi Şampiyon Oldu

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Güneydoğu Anadolu Bölgesi Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonasında Siirt Gençlik ve Spor Ekibi hem bireyselde hem de takımda bölge Şampiyonu olarak büyük başarıya imza attı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Türkiye Hava Sporları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Güneydoğu Anadolu Bölgesi Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 21-23 Haziran 2024 tarihleri arasında Adıyaman ilinin Gölbaşı ilçesinde düzenlendi.

Şampiyonaya 10 ilden toplam 32 sporcu 9 takım katıldı. Yarışmada Siirt Gençlik ve Spor Takımı Bölge Birincisi, Genel Klasman Yarışmasında Siirtli sporcularımız Soner Yılmaz bölge birincisi, Muhittin İdiz bölge ikincisi olma başarısını gösterdi.

Takım ve sporcularımız Eylül ayı içerisinde Eskişehir’de düzenlenecek Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası Süper Finalde Bölgemizi temsil edecekler. Başarılı sporcuları makamında misafir eden Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Sporcuları tebrik ederek şunları kaydetti:

"Öncelikle başarı ve azminizden dolayı sizleri kutlarım. Yamaç Paraşütü sporu ülkemizde olduğu gibi ilimizde de gün geçtikçe ivme kazanan bir spor dalı olmaya başladı. Bizler her branşa verdiğimiz destek gibi yamaç paraşütü sporuna da destek veriyoruz. Bugün almış olduğunuz başarıyla bölgemizi ulusal arenada temsil edeceksiniz ümit ediyorum ki oradan da başarıyla döner uluslararası arenada ülkemizi en iyi şekilde temsil edersiniz." 

Sporculardan Soner Yılmaz ve İbrahim Elçiçek Şampiyonada kazandıkları birincilik madalyasını İl Müdürü Kısacık’a takdim ettiler. Daha sonra İl Müdürü Kısacık, başarılı sporculara spor çantası içerisinde spor malzemesi hediye etti.

Ziyaret çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Ziyarette Gençlik ve Spor Bakanlığı Ulusal Spor Projeleri Türkiye Koordinatörü Kemal Demirok, Spor Hizmetleri Müdürü M. Tufan Olğaç, Spor Şube Müdürü Levent Obuz da hazır bulundu.
Siirt Gençlik ve Spor Yamaç Paraşütü Ekibi Şampiyon Oldu

 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN