Siirt Havalimanı Terminal Binası Yenileme İhalesi Sonuçlandı! 450 Milyon Liralık İhale Yapıldı | İşte Siirt Havalimanı Terminal Binasının Yeni Görüntüleri

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Siirt Havalimanı Terminal binasının yenilenmesi için yapılan ihalenin sonuçlandığını duyurdu. 25 Temmuz'da yapılan ihale, 447 milyon TL ile en düşük teklifi veren firma tarafından kazanıldı. İtiraz sürecinin ardından yer teslimi yapılacak ve inşaat çalışmaları başlayacak.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, sosyal medya ağı X üzerinden yaptığı paylaşımla Siirt Havalimanı Terminal binasının yenilenmesi için yapılan ihalenin sonuçlandığını duyurdu. İşte Mervan Gül'ün yaptığı açıklama:

"Gecemiz Siirt, Gündüzümüz Siirt. Aldığımız havaalanı sözü ilimize yeni ufuklar açacaktır. 25 Temmuz'da yapılan Siirt Havalimanı İhalesini 447 milyon TL ile bir firma kazanmıştır. İhale itiraz süreci bittikten sonra yer teslimi olacaktır. İlimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

25 Temmuz'da gerçekleştirilen ihale, Siirt Havalimanı'nın terminal binasının modernizasyonunu kapsıyor. 447 milyon TL’lik teklif ile ihaleyi kazanan firma, itiraz sürecinin tamamlanmasının ardından projeye başlayacak.

Terminal binasının yenilenmesi, Siirt'e gelen ve giden yolcular için daha konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi sunmayı hedefliyor. Yeni terminal binasının inşaatı, şehrin daha fazla ziyaretçi çekmesine ve ticari hareketliliğin artmasına katkı sağlayacak.

Siirt Havalimanı Terminal Binası Yenileme İhalesi Sonuçlandı! 450 Milyon Liralık İhale Yapıldı | İşte Siirt Havalimanı Terminal Binasının Yeni GörüntüleriSiirt Havalimanı Terminal Binası Yenileme İhalesi Sonuçlandı! 450 Milyon Liralık İhale Yapıldı | İşte Siirt Havalimanı Terminal Binasının Yeni GörüntüleriSiirt Havalimanı Terminal Binası Yenileme İhalesi Sonuçlandı! 450 Milyon Liralık İhale Yapıldı | İşte Siirt Havalimanı Terminal Binasının Yeni GörüntüleriSiirt Havalimanı Terminal Binası Yenileme İhalesi Sonuçlandı! 450 Milyon Liralık İhale Yapıldı | İşte Siirt Havalimanı Terminal Binasının Yeni Görüntüleri

 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Yetkin gözcü | 30 Temmuz 2024 11:05

    Yazık günah uçak bile doğru dürüst inmiyor ne gerek var olan yetiyor artıyor bile sırf birileri para kazanacak diye devlet malını çarçur edenler utansin

  • MUZAFFER USLUOĞLU | 30 Temmuz 2024 08:07

    Ne kadar yazık milletin parası boşuna harcanıyor...doğru düzgün uçak inmeyen havaalanına 500 milyon harcanması çok acı,,,,

  • Musa | 29 Temmuz 2024 23:27

    Önce doğru dürüst bir havaalanı yapın sonra terminal binası yaparsınız. Yazık 450 milyon boşa gidecek. Orası uçakların inmesine müsait bir yer değil. Çoğu zaman hava şartlarından dolayı uçuşlar iptal oluyor.

BUNLARA DA BAKIN