Siirt İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu'nun 2024 Yılı 3. Olağan Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ömer Aslan, kurumun faaliyetleri ve sonuçları hakkında kapsamlı bir sunum yaptı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

İstihdama ve mesleki eğitime yönelik önemli konuların ele alındığı toplantıda, devlet ve özel sektör destekli projelerle istihdam olanakları ve ilin mesleki eğitim politikaları değerlendirildi. Ayrıca, Çalışma ve İş Kurumu tarafından hazırlanan engelli ve eski hükümlülere yönelik "Kendi İşini Kurma Projeleri" kurul üyelerine sunuldu ve onaylandı.

Vali Kızılkaya, toplantıda yaptığı açıklamada, "İl düzeyinde işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması için tüm paydaş kurumlarımız ve özel sektör ile iş birliği içinde çalışacağız. Hep birlikte daha fazla gayret göstereceğiz," dedi.

Toplantı, görüş ve önerilerin sunulmasının ardından sona erdi. Kurul üyeleri arasında kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yer aldı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN