Siirt İl Özel İdaresi'ne 35 Personel Alınacak

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Siirt İl Özel İdaresi'nin yeni Asfalt Plenti ve Taş Kırma ve Eleme Tesisi için 35 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular, İl Özel İdaresi'nin resmi internet sitesinden yapılabilecek.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Siirt İl Özel İdaresi bünyesinde yeni kurulan Asfalt Plenti ve Taş Kırma ve Eleme Tesisi için 35 sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Siirt İl Özel İdaresi tarafından işletilen yeni Asfalt Plenti ve Taş Kırma ve Eleme Tesisi'nde çalıştırılmak üzere 35 sözleşmeli personel alımı yapılacağını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Başvuruların, Siirt İl Özel İdaresi’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılabileceği belirtildi.

Gül, yeni tesisin Siirt’e hayırlı olması temennisinde bulunarak, personel alım sürecinin hızla başlayacağını duyurdu.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Siirt’imize hayırlı uğurlu olması temennisiyle..

İl Özel İdaresi tarafından Asfalt Plenti ve Taş Kırma ve Eleme Tesisi çalıştırmak üzere 35 Sözleşmeli Personel alımı yapılacaktır.

Başvuru ve diğer süreçleri Siirt İl Özel İdaresi resmi internet sitesinden öğrenebilirsiniz.. Değerli Hemşehrilerimizin bilgisine..

Hayırlı Olsun..

Bakmadan Geçme