Siirt Ilısu Baraj Göleti'nde Yük ve Yolcu Tekneleri Denetlendi

Siirt Valiliği koordinasyonunda, Siirt İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvan Koruma Timi ile Batman Hasankeyf Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ekipleri tarafından, Siirt Merkez Göçebağ Beldesi Zorkaya Limanı'nda ve Ilısu Baraj Gölü'nde denetimler gerçekleştirildi. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Denetimlerde, bölgede faaliyet gösteren yük ve yolcu taşıma gemilerinin güvenliği ve çevresel standartlara uygunluğu kontrol edildi.

Siirt Ilısu Baraj Göleti'nde Yük ve Yolcu Tekneleri Denetlendi.

Ekipler, denetimler sırasında gemilerin taşıma kapasiteleri, güvenlik donanımları, personel yeterlilikleri ve çevreye olan etkilerini detaylı bir şekilde inceledi. 

Ayrıca, göl üzerinde seyir halinde olan teknelerin yolcu güvenliği açısından belirlenen kurallara uyup uymadıkları da kontrol edildi.

Siirt Ilısu Baraj Göleti'nde Yük ve Yolcu Tekneleri Denetlendi.

Siirt Valiliği, bölgedeki denetimlerin vatandaşların huzur ve güvenliği için büyük önem taşıdığını ve bu tür denetimlerin periyodik olarak sürdürüleceği belirtildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Tufan | 01 Eylül 2024 21:00

    Hikaye denetim falan yok 25 ağustosta gittim gemi nerde dedim el arabası gibi tekneyi gösterdi hiç bir güvenlik önlemi yok görevliye söylediğimde yapacak birşey yok batarsa ölürsünüz dedi binmeden geri döndük

BUNLARA DA BAKIN