Siirt'in Bu Sorunu Ne Zaman Çözülecek? İlla Birileri mi Ölecek? Tüm Yetkililer Acil Toplanmalı...

Siirt'in Afetevler Mahallesi Kurtalan Yolu üzerinde bulunan trafik ışıkları, birçok kazaya sebebiyet vermesine rağmen yetkililer bu konuda sessiz kalıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'te ölümlü ve yaralanmalı kazaların sıkça yaşandığı Siirt-Kurtalan yolu 5. kilometresinde ardı arkası kesilmezken kazaların yaşandığı bölgede önlem alınmıyor.

Araçların süratli gittiği bölgeye trafik ışıklarının da fayda etmediği görüldü.

Özellikle zincirleme trafik kazaların yaşandığı bölgeye yeniden düzenleme gerekiyor. 

Yetkililerin düzenleme yapmasından yanı sıra sürücülerin de hız kontrolünü daha kontrollü yapmaları gerekiyor.

Ford kavşağından sonra üst geçidin 20 metre aşağısına yapılan trafik ışıklarına duyarlı olunması bekleniyor. 

Yetkililerin bir araya gelip altenatif yol gibi çözümler üretmeli ve bunun için de ivedi bir şekilde hareket etmesi gerekiyor.

Vatandaşlar Tepkili: Daha Kaç Kaza Olacak, Kaç Kişi Canından Olacak?

Kazanın ardından çevrede toplanan vatandaşlar, bu tür kazaların sürekli olarak meydana geldiğini ve yetkililerin bir an önce harekete geçmesi gerektiğini vurguladılar. “Daha kaç kaza olacak, kaç kişi canından olacak?” diye soran  araç sürücüleri, trafik ışıklarının acilen kaldırılmasını talep ediyor fakat yetkililer sessizliğini bozmuyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Veysel | 21 Temmuz 2024 19:24

    Sırf öztatlı ve nevbehar royal parktaki insanların yakıttan tasarruf etmesi için seçimde oy kazanılmak üzere yapılan facia ışıklandırma sitedekiler yakıt yakmasın diye birileri ölecek ölsede önemli olan oy ve o sitedeki kuruş hesabı yapan zenginler diğer insanlar önemli değil dünyanın hiçbir yerinde böyle saçma sapan bir noktada ışıklandırma yok hertürlü saçmalıkta öncü olan siirtte olur ancak devam edin kaldırmayın o ışıkları sitedekiler aman daha fazla yakıt yakmasın aman haa kuruşları eksilmesin ceplerinden

  • Osman | 21 Temmuz 2024 16:44

    Işıklar kazaları önlemek içindir; bizde ise kazaların sebebidir.Derhal kaldırılmalıdır.

BUNLARA DA BAKIN