Siirt Milletvekili Ören: 'Korona İle Mücadele Koordineli Yürütülüyor'

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, ilimizde koronavirüs salgını ile mücadelenin koordineli bir şekilde yürütüldüğünü belirtti.

Herkesin yapılan uyarıları dikkate alıp uygulamakla bu salgının ötesinden gelineceğini belirten Ören, kentte yürütülen çalışmalara değindi.

Çalışmalara ilişkin olarak gün boyu Vali Ali Fuat Atik, Sağlık Müdürlüğü ve İl Başkanı Ekrem Olğaç’la görüştüğünü belirten Ören, “İlimizde salgını önlemeye yönelik çalışmalarımız büyük bir koordinasyonla yürütülmektedir. Ben, gün boyu valimiz, sağlık müdürümüz ve il başkanımızla görüşerek çalışmalar halkında bilgi alıyorum. İhtiyaç duyulan bütün tıbbi gereksinimleri Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimler yaparak temin ediyor ve Siirt’e gönderilmesini sağlıyorum. Çalışmalar, Siirt ve Ankara arasında sağladığımız yararlı bir koordinasyonla yürütülüyor. İnşaallah en kısa zamanda bu sorunu aşacağız.” dedi.


Ören, bu sorunun daha kısa bir zamanda ve daha rahat bir şekilde atlatılabilmesi için tüm hemşerilerimizi yapılan uyarılara uymaya davet ederek, bu mücadelede emeği geçen başta sağlık personeli olmak üzere herkese teşekkür etti ve hasta olan hemşerilerimize de acil şifalar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN