Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü İdarecileri 2024 Yılı 1. Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü İdarecileri 2024 Yılı 1. Değerlendirme Toplantısı Yapıldı. İl Müdürümüz Ergün Demirhan Başkanlığında, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri,İlçe Müdürleri ve birim sorumlularının katılımlarıyla 2024 yılı ilk altı aylık değerlendirme toplantısı düzenlendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Değerlendirme toplantısında İl Müdürümüz Ergün Demirhan " İl ve İlçe teşkilatlarımızla büyük ve güçlü bir kurumuz. Önceki yıllarda olduğu gibi 2024 yılında da çok değerli tarımsal projeleri uygulamaya devam ediyoruz. Marka değeri yüksek, üretimde ülke sıralamasında önemli yerlerde bulunan tarımsal ürünlerimiz bulunmaktadır.Bakanlığımızın, Siirt Valiliğimizin ve ilgili kuruluşların destekleri ile İl ve İlçelerimizde uyguladığımız ve uygulayacağımız projelerle tarımsal üretimi arttırarak istihdama katkı sağlamayı amaçlıyoruz."dedi.

2024 yılı ilk değerlendirme toplantısında İl müdürlüğü idarecileri ve ilçe müdürleri sorumluluk alanları ile ilgili sunumlarının ardından devam eden ve yapılması planlanan tarımsal projeler görüşüldü.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN