• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt'te 2023 Yılının Son İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı! Vali Kızılkaya Kamu Kurumlarına Net Talimat Verdi

Siirt'te 2023 Yılının Son İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı! Vali Kızılkaya Kamu Kurumlarına Net Talimat Verdi

2023 yılı Siirt il koordinasyon kurulu son toplantısı Valilik konferans salonunda yapıldı. Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, kamu kurumlarına çalışmalarını hızlandırmalarını, devam eden projelerin hızla hayata geçirilmesini, iş ve işlemlerin hassasiyetle takip edilmesi gerektiği talimatını verdi.

2023 yılı Siirt il koordinasyon kurulu son toplantısı Valilik konferans salonunda yapıldı. 

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya açılış konuşmasında mevcut yatırımların fiziki ve nakdi gerçekleşme oranları hakkında bilgi vererek; İlimizde çalışma mevsiminin nispeten uygun olduğu bu dönemde kurum ve kuruluşlarımızın mevsim şartlarından azami şekilde faydalanarak çalışmalarınızı hızlandırmalarını, devam eden projelerin hızla hayata geçirilmesini, iş ve işlemlerin hassasiyetle takip edilmesi gerektiği yönünde kurum müdürlerine talimat verdi. 

Toplantıda daha sonra yatırımcı kurum ve kuruluşların yöneticileri yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Toplantıya kaymakamlar, belediye başkanları ve kurum müdürleri ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Bakmadan Geçme