Siirt'te 4 Çeşit Yemeğin 100 TL'ye Satıldığı Kent Lokantası Açıldı

Siirt Belediyesi tarafından Siirt Millet Bahçesi'nde kurulan kent lokantası, yapılan açılış töreniyle hizmete girdi. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kent lokantasının açılış törenine Siirt Belediye Eşbaşkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, DEM Parti Siirt İl Eşbaşkanları Revşan Arslan ve Eşref Tekin ile belediye encümenleri katıldı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

Eşbaşkanlar, kent lokantasının açılışında yaptıkları konuşmalarda, artan fiyatlara karşı vatandaşların uygun fiyatlı ve kaliteli yemeklere ulaşabilmesi için bu lokantayı kurduklarını ifade ettiler.

Siirt'te 4 Çeşit Yemeğin 100 TL'ye Satıldığı Kent Lokantası Açıldı

Lokantada 4 çeşit yemek, toplamda sadece 100 TL'ye satılacak ve bu sayede halkın bütçesine katkı sağlanması hedefleniyor.

Kent lokantasının kurulmasının, hem sosyal sorumluluk anlamında önemli bir adım olduğu, hem de ekonomik sıkıntı çeken vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir çözüm sunduğu belirtildi. 

Siirt'te 4 Çeşit Yemeğin 100 TL'ye Satıldığı Kent Lokantası Açıldı

Eşbaşkanlar, bu tür projelerin artarak devam edeceğini ve halkın her zaman yanında olacaklarını vurguladılar.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Musa | 05 Temmuz 2024 08:44

    ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN. GÜZEL Bİ UYGULAMA. BÖYLE PROJELERİN DE DEVAMINJ BEKLİYORUZ. ANCAK SİİRT İN BUNDAN DAHA ACİL SIKINTILARI VAR. MESELA HER TARAF ÇÖP İÇİNDE. SOKAKLAR, CADDELER KOKUDAN GEÇİLMİYOR. AYRICA KALDIRIMLARDAKİ BOZUKLUKLAR, YOL KENARLARINDAKİ HAFRİYATLAR NEDEN TOPLANMIYOR. BU GİBİ GÖZE HOŞ GELMEYEN GÖRÜNTÜLERİN İVEDİLİKLE HALLEDİLMESİ LAZIM. BELEDİYECİLİK HİZMETTİR HALK OLARAK HİZMET BEKLİYORUZ.

  • Mahmut Can | 04 Temmuz 2024 18:30

    KAYYUM GİTTİ PARKLARDA HUZUR KALMADI. SABAHLARA KADAR PARK AÇIK OLUR MU YAHU? ÇOCUKLAR VATANDAŞLARI BEZDİRDİ. OYSA KAYYUM DÖNEMİNDE KAPANIŞ GECE 12 İDİ. AKLIMA KASITLI YAPILIYOR GELİYOR. ÖYLE BİRŞEY YOKSA BUYRUN TOP SİZDE EFENDİLER.

  • Siirtli | 04 Temmuz 2024 14:03

    Sokakları pislik götürüyor, her taraf berbat pislik içinde seçim biteli kaç ay oldu ama bir çöp toplanmamış şu memlekette ,

BUNLARA DA BAKIN