• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt'te AK Parti Veysel Karani ve Kayabağlar Beldelerinde 8. Olağan Kongre Yapıldı

Siirt'te AK Parti Veysel Karani ve Kayabağlar Beldelerinde 8. Olağan Kongre Yapıldı

Siirt'in Veysel Karani ve Kayabağlar beldelerinde AK Parti'nin 8. Olağan Belde Kongreleri büyük coşkuyla gerçekleştirildi. Kongrelere yoğun katılım sağlandı.

AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan, kongrelerde yaptığı açıklamada, "AK Partimizin Veysel Karani ve Kayabağlar 8. Olağan Belde Kongrelerini coşku ve heyecanla, teşkilatımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik. Belde başkanlıklarına yeniden seçilen Sn. Kamuran Sevgili ve Sn. Bedri Görgün’ü ve yönetimlerini tebrik ediyor; kendilerine hizmet yolculuklarında başarılar diliyorum. Kongrelerimizin partimiz, ilimiz ve beldelerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kayabağlar Belde Kongresi

Kayabağlar’da düzenlenen kongrede, Belde Başkanlığı görevine yeniden seçilen Kamuran Sevgili güven tazeledi. Kongreye, Siirt Milletvekili Mervan Gül, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Coşkulu bir atmosferde geçen kongrede, teşkilatın yeni dönemdeki hedeflerine vurgu yapıldı.

Veysel Karani Belde Kongresi

Veysel Karani'de düzenlenen 8. Olağan Kongre’de ise Belde Başkanlığına Bedri Görgün yeniden seçildi. AK Parti teşkilatı ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen kongrede, Belde Başkanı Görgün, yeni yönetimiyle birlikte hizmete devam edeceklerini belirtti.

Her iki kongrede de partililer birlik ve beraberlik mesajları vererek, yeni dönemde yapılacak hizmetlerin önemine dikkat çekti.

Siirt'te AK Parti Veysel Karani ve Kayabağlar Beldelerinde 8. Olağan Kongre YapıldıSiirt'te AK Parti Veysel Karani ve Kayabağlar Beldelerinde 8. Olağan Kongre YapıldıSiirt'te AK Parti Veysel Karani ve Kayabağlar Beldelerinde 8. Olağan Kongre Yapıldı

 

Bakmadan Geçme