Siirt'te altyapı çalışması ardından asfaltlama yapılmadan bırakılan yol kazalara davetiye çıkartıyor

Turan Beyazıt Caddesi üzerinde bulunan Halid bin Velid camii önünde gerçekleştirilen altyapı çalışmasının ardından asfaltlama yapılmaması, vatandaşlardan sert eleştiriler aldı. Açıkta kalan çukurların kazalara neden olabileceği belirtiliyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Turan Beyazıt Caddesi üzerinde bulunan Halid bin Velid camii önünde gerçekleştirilen altyapı çalışmasının ardından, yolun asfaltlanmaması vatandaşların tepkisini çekti. Çalışma sonrasında yolun üstü açık ve çukur halinde bırakılması, özellikle caddenin merkezinde yaşayanlar tarafından eleştiriliyor.

Vatandaşlardan Sert Tepkiler

Artı Siirt Haber Ajansına ulaşan bir vatandaş; yolun üstü açık ve çukur bırakılmasının tehlikeli olduğunu ifade ederek, bu durumun kazalara neden olabileceğini belirtti. Vatandaş, yaptığı açıklamada, "Şehrin merkezinde, en göbek yerinde yeri kazdılar, temizlediler öyle üstü açık şekilde bıraktılar. Çok berbat bir görüntüsü var. Her giren çıkan araba altını yere vuruyor. Çukurdan kaçarken bir yere vuracak. Kazaya davetiye çıkartıyor," dedi.

Asfaltlama Süreci Bekleniyor

Çalışmanın ardından asfaltlama yapılmaması nedeniyle vatandaşların endişeleri artmış durumda. Açıkta kalan çukurların bir an önce kapatılması ve yolun güvenli hale getirilmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Yetkin gözcü | 28 Ağustos 2024 12:13

    Siirt'te belediye varmı?

BUNLARA DA BAKIN