• Haberler
  • Siirt Haber
  • Siirt'te Araçta Ölü Bulunan Emekli Polisin Ölümüyle İlgili Detaylar Belli Oldu

Siirt'te Araçta Ölü Bulunan Emekli Polisin Ölümüyle İlgili Detaylar Belli Oldu

Siirt çevre yolunda bir araç içinde ölü bulunan Fikret Bal'ın, ilk belirlemelere göre beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Siirt çevre yolunda bir araç içinde ölü bulunan Fikret Bal’ın, ilk belirlemelere göre beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Siirt’te terk edilmiş bir araçta ölü bulunan Fikret Bal’ın beyin kanaması geçirdiği ortaya çıktı. Malatya doğumlu ve 8 çocuk babası olan Bal, uzun yıllar Siirt'te görev yaptıktan sonra emekli olmuş bir polis memuru olduğu öğrenildi. Ölüm sebebi yapılacak otopsiyle kesinleşecek.

Fikret Bal'ın cenazesinin buradaki işlemlerin tamamlanmasının ardından memleketi Malatya'ya defin edilme üzere götürüleceği öğrenildi.

Ne Olmuştu?

Siirt çevre yolunda bir aracın terk edilmiş halde bulunması üzerine yapılan incelemede, araç içerisinde 56 yaşındaki Fikret Bal ölü olarak bulundu. Uzun yıllar Siirt’te görev yapan ve kısa süre önce emekli olan Bal'ın, ilk belirlemelere göre beyin kanaması geçirdiği ve olay anında hayatını kaybettiği belirlendi. 

Olayın ardından soruşturma derinleştirilirken, Bal’ın kesin ölüm nedeni otopsi sonucu netlik kazanacak.

Fikret Bal'ın cenazesinin buradaki işlemlerin tamamlanmasının ardından memleketi Malatya'ya defin edilme üzere götürüleceği öğrenildi.

Güvenlik güçleri olayla ilgili incelemelerine devam ediyor.

Bakmadan Geçme