Siirt'te Bayram Öncesi Güvenlik Zirvesi: Tüm Önlemler Alındı

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın başkanlığında düzenlenen 'Ramazan Bayramı Tedbirleri' konulu video konferans toplantısına katıldı. 81 ilin valisinin eş zamanlı yer aldığı toplantıda, bayram süresince alınacak güvenlik ve trafik tedbirleri detaylı şekilde ele alındı.

SİİRT’TE HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Vali Kızılkaya’ya toplantıda İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen ve İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk eşlik etti. Siirt heyeti, kent genelinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için uygulanacak tedbirleri değerlendirdi.

Toplantıda özellikle trafik güvenliği, asayişin sağlanması, seyahat yoğunluğuna karşı alınacak önlemler ve kamu düzeninin korunması gibi konular öne çıktı. Bayram boyunca güvenlik güçlerinin 7/24 sahada olacağı vurgulandı.

BAKAN YERLİKAYA: "HASSASİYETLE TAKİP EDİYORUZ"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, toplantıda yaptığı konuşmada, “Milletimizin bayramı huzur ve güven içinde geçirmesi için tüm tedbirleri aldık. Sahadaki ekiplerimiz süreci hassasiyetle takip edecek.” dedi.

Siirt’te güvenlik güçleri ve ilgili kurumlar, bayram süresince halkın huzurunu sağlamak adına teyakkuzda olacak. Bayramın olaysız ve güvenli bir şekilde geçirilmesi için denetimlerin aralıksız süreceği belirtildi.

Bakmadan Geçme

Artı Siirt Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!