Siirt'te Binlerce Lira Harcanan Fabrika Hırsızlara Kaldı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Kezer Yerleşkesinde atıl halde bulunan Süt Ürünleri Fabrikasından çalındığı iddia edilen malzemeler Siirt kilit 1 uygulama noktasında ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada "İlimiz Kilit 1 uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada hırsızlık malzemeleri olduğu değerlendirilen kablo, demir, boru vb. malzemeler yakalanmış, yapılan çalışmada Kezer Yerleşkesinde bulunan atıl vaziyetteki Süt ve Süt Ürünleri Fabrikası Üretim Tesisinden çalındığı tespit edilmiş, malzemeler ve araçta bulunan Üç (3) şüpheli şahıs Jandarma Komutanlığı personeline teslim edilmiştir.” denildi.

2010 yılında Siirt’te kurulan süt ve süt ürünleri fabrikası, Tarım ve Hayvancılığa dayalı kırsal kalkınma destek programı kapsamında Tarım Bakanlığından 250 bin TL destek almıştı.

Siirt’te 2010 yılında Güç Birliği Platformu adı altında bir araya gelen 150 iş adamının kurduğu ve açılışı dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleşen Süt Ve Süt Ürünleri Fabrikası Üretim Tesisi, hırsızlara kaldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN