Siirt'te Bugün 2 Yarın 1 Film Ücretsiz Gösterilecek!

Siirt Belediyesi 'Açık Hava Sinema Günleri' ve Siirt İl Halk Kütüphanesi 'KÜYAP'24' kapsamında 2-3 Ağustos'ta Siirt 15 Temmuz Meydanı ve Kızlar Tepesi Amfi Tiyatro'da çocuklar için animasyon, yetişkinler için aksiyon filmi! Ücretsiz patlamış mısır ve açık hava sineması ile yaz akşamlarını renklendirin. Tüm halk davetlidir!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Belediyesi ve Siirt İl Halk Kütüphanesi tarafından devam eden 'Açık Hava Sineması' etkinlikleri kapsamında bugün ve yarın 3 film gösterimi yapılacak.

Siirt Belediyesi'nin yürüttüğü 'Açık Hava Sineması' etkinliği kapsamında 2 Ağustos Cuma Günü Kızlar Tepesi Amfi tiyatro'da saat 08.00'da sürpriz bir film gösterimi yapacak.

Siirt'te Bugün 2 Yarın 1 Film Ücretsiz Gösterilecek!

Siirt’te Çocuklar ve Yetişkinler İçin Açık Hava Sineması Keyfi

Siirt İl Halk Kütüphanesi, KÜYAP'24 projesi kapsamında düzenlediği ''Açık Hava Sineması'' etkinliği, 2 ve 3 Ağustos tarihlerinde Siirt 15 Temmuz Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

2 Ağustos Cuma akşamı saat 20:30’da, çocuklara yönelik olarak “Kirpi Latte ve Büyülü Taş” adlı animasyon filmi gösterilecek. Çocuklar için etkinlik sırasında ücretsiz patlamış mısır ikram edilecek.

3 Ağustos Cumartesi akşamı ise, saat 20:30’da, yetişkinlere hitap eden “Anadolu Kartalları” filmi ekranlara gelecek. Geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğenilen bu film, aksiyon ve dram unsurlarını barındırıyor.

Her iki etkinlik de Siirt 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda yapılacak ve tüm halk davetlidir.

Açık hava sineması, yaz akşamlarını keyifli ve sosyal bir etkinlik ile değerlendirmek isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Sinema severler, aileleriyle birlikte bu keyifli etkinliklere katılarak, hem çocuklar hem de yetişkinler için unutulmaz bir sinema deneyimi yaşama fırsatını kaçırmayacaklar.

Siirt'te Bugün 2 Yarın 1 Film Ücretsiz Gösterilecek!Siirt'te Bugün 2 Yarın 1 Film Ücretsiz Gösterilecek! 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN