SİİRT'TE ENSAR HAZIR BETON SANTRALİ AÇILDI

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

İş İnsanı Mehmet Şirin Yıldız tarafından Ensar Hazır Beton adı altında yeni bir hazır beton santrali açıldı.

İş İnsanı Mehmet Şirin Yıldız yaptığı açıklamada, “istihdama yönelik çalışmalarımız süratle devam ediyor. Yeni kurduğumuz beton santrallinde tüm gayemiz ilimizde işsizliği önlemektir. Biz işverenler olarak sorumluklarımızı yerine getirmek zorundayız. Bu anlamda elimizden geldikçe yeni iş alanlarını açmaya özen gösteriyoruz. İş İnsanı Ensar Beton Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şirin Yıldız, yeni tesisin ilimize hayırlı olması temennisinde bulunarak, koronavirüs salgınına rağmen hayata geçirilen yatırımların önem taşıdığını belirtti.

Yıldız,”Kaliteli beton üretime ve istihdama katkı sunmaktan gurur duyuyoruz. Pandemi sürecine rağmen Türkiye’nin ve ilimizin gerek ekonomik kalkınmasına gerekse istihdamına katkı sağlayacak yatırımların devreye alınmasını önemsediklerini dile getiren  Yıldız, “İçinde bulunduğumuz zor sürece rağmen sorumluluk bilinciyle hareket edip, çalışanlarımızın, ailelerinin ve toplum sağlığını ön planda tutarak ülkemiz için üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Yıldız, İnşaat sezonuna, başlayacağımız bugünlerde Ensar Hazır beton santrali olarak yeniz araçlarımızla ekiplerimiz inşaat sezonunu açtıklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN