Siirt'te Güvenlik ve Asayiş Tedbirleri Masaya Yatırıldı

Siirt il genelinde alınan güvenlik tedbirlerinin değerlendirildiği 'Haftalık İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı' Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt il genelinde alınan güvenlik tedbirlerinin değerlendirildiği ‘Haftalık İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’ Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, şehir genelindeki güvenlik ve asayiş konularının yanı sıra Ilısu Baraj havzasında suda boğulma olaylarının önlenmesine yönelik alınacak tedbirler detaylı bir şekilde ele alındı.

Toplantıya, ilgili birimlerin temsilcileri geniş katılım gösterdi. Ele alınan konular arasında terörle mücadele, mali ve organize suç örgütleriyle mücadele, uyuşturucu ile mücadele, asayiş, düzensiz göç, trafik ve siber suçlarla mücadele ön plana çıktı. Özellikle okul çevrelerinin güvenliği de önemli gündem maddeleri arasında yer aldı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, il genelinde sulama kanalları ve göletlerde yaşanan boğulma olaylarının önlenmesi için alınan tedbirlerin yanı sıra Ilısu Barajında faaliyette bulunan teknelerin denetimi ve balıkçılık faaliyetlerinin kontrolü konularında da önemli değerlendirmelerde bulundu.

Şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanması için tüm ilgili birimlerin 7/24 hizmetlerini büyük bir kararlılıkla sürdüreceğini vurgulayan Vali Kızılkaya, alınan kararların etkin bir şekilde uygulanması için koordineli çalışmanın önemine dikkat çekti.

Siirt Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

#Siirt il genelinde alınan güvenlik tedbirlerinin değerlendirildiği, ‘Haftalık İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı ve Ilısu Baraj havzasında suda boğulma olaylarının önlenmesine yönelik alınacak tedbirlerin görüşüldüğü geniş katılımlı toplantı, Valimiz Sn. @Dr_KemalKzlkaya  başkanlığında gerçekleştirildi. 

Toplantıda; 
❌Terör, 
❌Mali ve Organize Suç Örgütleri, 
❌Uyuşturucuyla Mücadele,
❌Asayiş,
 ❌Düzensiz Göç,
❌Trafik, 
❌Siber Suçlarla Mücadele ile okul çevrelerinin güvenliği başta olmak üzere güvenlik ve asayiş konuları,
❌ Siirt genelindeki sulama kanalları ile göletlerde yaşanan boğulma olayların önlenmesine yönelik alınan tedbirler, 
❌Ilısu Barajında faaliyette bulunan teknelerin denetimi,
❌Balıkçılık faaliyetleri görüşüldü.

Şehrimizin huzur ve güvenliği için ilgili birimlerimiz hizmetlerini 7/24 büyük bir kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor. 

????Siirt Valiliği Toplantı Salonu 

@TC_icisleri

#SiirtinHuzuru ????????
#TürkiyeninHuzuru????????

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN