Siirt'te Kablo Hırsızları Kameraya Yansıdı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'in Alan Mahallesi'nde gece vakti hırsızların kablo çalma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Son günlerde artan kablo hırsızlığı vakaları, hem halkı hem de Türk Telekom yetkililerini bezdirdi.

Siirt halkını mağdur eden, çocukların eğitimde akşama yaşamasına neden olan kablo hırsızları, bu kez Alan Mahallesi 1627 sokakta kablo çalarken görüntülendi.

Türk Telekom Siirt Şube yetkilileri de Artı Siirt'e yaptığı açıklamada, kentin birçok mahallesinde hırsızlık vakalarının yaşandığını ve bu durumdan kendilerinin de muzdarip olduklarını belirtti. Kimi zaman aynı mahallede 4 kez internet kablolarının çalındığını ifade eden yetkililer, Siirt Emniyetinin konuya daha hassas yaklaşmasını istedi.

Hurdacılar Kontrol Edilsin

Kentte kablo hırsızlığının neredeyse bir meslek hâline geldiğini kaydeden yetkililer, bu durumun önüne geçilmesi, hırsızların yakalanması için hurdacıların kontrol edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Vatandaşlar da hırsızların geniş kapsamlı araştırılıp yakalanmasını ve bir an önce hak ettikleri cezayı bulmasını istedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN